SSL Certificates

SSL certificaten van Sectigo zijn voordelig en worden door alle browsers vertrouwd.

SSL Certificaten van Sectigo

SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen de browser van een bezoeker en bijvoorbeeld een website. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden. SSL certificaten zijn ónmisbaar voor veilige communicatie via internet.

SSL Certificaten van Sectigo Nederland
online bankieren

SSL certificaten worden veel gebruikt door webwinkels, voor online bankieren en andere toepassingen waarbij vertrouwelijke gegevens worden uitgewisseld.

Ieder SSL certificaat zorgt voor een veilige verbinding. Zekerheid over met wié deze verbinding tot stand komt en de zichtbaarheid hiervan, verschilt per certificaat.

Validatieniveau's

Voor een veilige verbinding met een door alle browsers vertrouwd certificaat. Voorkomt beveiligingswaarschuwingen. Wordt voordelig en snel geleverd.

Voor een veilige verbinding én geverifiëerde bedrijfsgegevens van de certificaathouder.

Voor een veilige verbinding, geverifiëerde bedrijfsgegevens van de certificaathouder én check volgens zeer strenge richtlijnen. Bedrijfsnaam wordt door één muisklik getoond in een pop-up in de browser. Geeft extra vertrouwen, vooral belangrijk voor sites met transacties die hierdoor de kans op meer omzet vergroten.